Splošni pogoji poslovanja

Spletno mesto www.planetgv.si/knjigarna je v lasti podjetja PLANET GV Poslovno izobraževanje d.o.o. , Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani z matično številko 1572512000, ID za DDV SI 58067299.

Družba je zavezana za plačilo DDV.

Jamčimo, da je vsak nakup v spletni knjigarni Planet GV varen.

Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR) z DDV.

Veljajo cene in ostale ugodnosti (popusti, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini …) na dan oddaje naročila. Prikaz popusta v % je zaokrožen na najbližjo celo številko. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi z oddajo naročila.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe/nakupa v 14 dneh od prejema blaga. O odstopu in nameravanem vračilu nas najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga pisno obvestite na e-naslov knjigarna@planetgv.si oz. na Planet GV d.o.o., Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana, ali nam pošljite izpolnjen obrazec za uveljavitev pravice do odstopa od pogodbe, v katerega pod “Pravica do odstopa začne veljati … ” vpišite datum prejema pošiljke. Tej pravici se ne odpovedujete in ne morete vnaprej odpovedati. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano, v popolnih količinah in originalni embalaži v 14 dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Knjige ali drugo blago nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno, na naslov Planet GV d.o.o., Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana. V primeru vračila ste sami dolžni nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi blaga v naše poslovne prostore. V primeru pravočasnega odstopa od pogodbe in vračila že prejetega nepoškodovanega blaga na stroške kupca, bo podjetje Planet GV d.o.o. kupcu v roku 14 dni vrnilo prejeto kupnino na račun, ki ga bo navedel kupec. V primeru vračila nam posredujte vaše osebne podatke, številko tekočega računa ter kopijo računa. V 14 dneh od prejema paketa vam bomo nakazali kupnino za vrnjeno blago. Pred vračilom kupnine vam praviloma ponudimo zamenjavo blaga.

Registracija

Uporabnik lahko opravi nakup z registracijo na spletni strani ali brez. Registrirani uporabnik lahko ureja svoje podatke in nastavitve ter pregleduje stanje oddanih naročil.

Kupec sam odgovarja, da so podatki v uporabniškem računu pravi in točni. Podatke v uporabniškem računu lahko kupec ureja v rubriki “Moj račun”.

S klikom na gumb »REGISTRACIJA« dovoljujete, da Planet GV d.o.o. z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Podjetje Planet GV d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja, ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.

Varovanje osebnih podatkov

Za uspešno izvajanje storitve dostave v spletni knjigarni naročenega blaga ponudnik hrani osebne podatke v uporabniškem računu. S temi podatki bo ponudnik ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Varovanje podatkov je podrobneje opisano v sklopu Politika zasebnosti.

Pomoč in informacije

Za pomoč, naročila in dodatne informacije sta kupcem na voljo e-naslov knjigarna@planetgv.si ter telefonska številka 080 33 44 (od ponedeljka do petka, od 9.00 do 15.00).